Clubveiling WVW voor het 100 jarig bestaan in 2023

De clubveiling zit erop! Het was een mooie avond waarbij aantrekkelijke producten en originele diensten zijn geveild. De club heeft op deze manier op originele wijze financiële middelen opgehaald voor het realiseren van de aankomende jubileum festiviteiten in 2023.


Wij bedanken iedereen die deze avond tot een geslaagde heeft avond gemaakt. In het bijzonder de sponsoren van de veilingitems en natuurlijk diegene die op de veilingitems hebben geboden! 


Binnenkort blikken we terug op deze geslaagde avond! Houd de pagina van de clubveiling en onze socials in de gaten.


Nieuwjaarsreceptie: aftrap van het jubileumjaar 

Op zaterdag 7 januari 2023 is het eindelijk zo ver: ons jubileumjaar gaat van start. Het jaar wordt feestelijk geopend tijdens de nieuwjaarsreceptie.


Receptie en feestavond

Een 100-jarig bestaan is niet niks. Dat verdient natuurlijk nog een officiële receptie en een thema feestavond in één! Ter ere van het 100-jarig bestaan staat de feestavond in het teken van het getal 100. Dat betekent ouderwetse euroknallers!


Voetbalquiz

Ben jij er klaar voor? Durf jij jouw kennis te laten testen? Houd deze activiteit dan goed in de gaten. 

Binnenkort meer! 


PANNA! Sterrenteam Voetbaldag

Speciaal voor de jeugd wordt de PANNA! Sterrenteam Voetbaldag georganiseerd. 

Noteer alvast 18 mei 2023 in je agenda. Aanmelden is vanaf nu mogelijk. Klik snel op onderstaande button voor meer informatie. 

 


Schijt je rijk!

Tijdens de laatste officiële competitiedag van het seizoen 2022-2023 is het tijd voor koeschijten! Wil je weten hoe dit precies werkt? Klik op onderstaande link voor meer informatie. Zorg dat je er zondag 21 mei 2023 bij bent. 


Zeskamp

Op zaterdag 10 juni organiseren wij voor de jeugd en volwassenen een 6-kamp in samenwerking met diverse verenigingen! We sluiten de avond af met een gezellige feestavond! De inschrijving is geopend. Inschrijven kan tot 30 april.

 


Feestweekend: 23 en 24 juni 2023

Zet alvast een dikke rode en blauwe cirkel om het weekend van 23 en 24 juni in jouw agenda. Want eerlijk is eerlijk, het feestweekend is natuurlijk waar we allemaal naar toe hebben geleefd. Maar nog even geduld! Binnenkort volgt meer.


Voetbalwedstrijd FC de Rebellen

Voetballen met jouw jeugdidolen, een panna maken op Andy van der Meijde, na afloop proosten met John de Wolf, Patrick Pothuizen, Royston Drenthe of Roelof Luinge? FC de Rebellen bestaat uit een brede selectie voetballers die graag een potje komen voetballen. En natuurlijk heeft WVW ze uitgenodigd speciaal voor het jubileum!

 

Op 7 juli 2023 organiseert de Jubileum Commissie een wedstrijd tegen FC de Rebellen. Houd deze pagina goed in de gaten. Meer informatie volgt later!